Súlyos testi sértés áldozataként mikor kapok a rendőrségtől tályékoztatást az ügy állapotáról?
Egy hónapja súlyos testi sértés miatt kórházba kerültem. Bordatörés. Rendőrség kihallgatott. Azóta sem kaptam tőlük semmi értesitést, hogy mi van az üggyel. Mi a szokás ilyenkor? Küldenek bármit a nyomozás státuszáról? Mikor szokták ezt megtenni?
Ismert tettes, kamerafelvétel is van. Név szerint elmondtam, hogy ki volt.
Csak gondoljátok bele mennyi ügy kerül naponta a rendőrségre.
És akkora létszám hiány van hogy nem mondok el nagy titkot van olyan este hogy mar nincs járőr vagy a százados megy ki járőrözni mert nem maradt rendőr.
Elhiszem hogy dühito hogy nem halad az ügy de hidd el ezer és még kettő van a tiéd előtt és egyszerűen nincs rendőr aki haladjon velük.
Ha bármi történni fog azonnal értesítenek
Félreértesz, én nem akarom, hogy gyorsan menjen a dolog. Húzódjon csak. Addig is idegeskedik a másik.
Ami engem zavar, hogy semmi kontaktom nincs a rendőrséggel, nem mondanak semmit. Annyit sem, hogy van egy ilyen ügy nyitva.
130ezer forintos fizetés melett csak a fanatikusok mennek rendőrnek azok pedig rohadt kevesen vannak.
Fel lehetsz háborodva akkor sem lesz ennyi pénzért több rendőr. És mivel alig van rendőr nem fog haladni az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!