Egy garázdaság vétség 1 rendbeli, lopás vétség 3 rendbeli ami egy ügy alatt megy reális ez az ügyvédi díj?
A nyomozati szakban 400 ezer ,ha bírói szakba kerűl pedig 300 ezret kell rá fizetni,így 700 ezer az ügyben az ügyvéd.+60 ezer egy elmenetel,mivel a cselekmény 130km-re volt de itthoni ügyvéd lenne.
Ez reális vagy sok esetleg olcsóbb mint a többi ügyvéd?
Esetleg lenne aki fele ennyiért megcsinálja vagy ilyen nagy árkülönbség nem lenne?
#2 vagyok:
Zugírászat
286. § (1) * Aki jogosulatlanul és üzletszerűen ügyvédi, szabadalmi ügyvivői vagy közjegyzői tevékenységet végez, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
#2 vagyok, #4-nek:
Látom te is "régi motoros" vagy. :)
Pontosan ezért javasoltam zug-ügyvédet, mert az a töredékéért felépítí neki a védelmet, és az esetek többségében többet ér mint egy rendes ügyvéd! A hátránya hogy jeleznie kell a bíróságon hogy nincs ügyvédje, és kirendeltre sem tart igényt! A védelmet saját maga kívánja ellátni, majd a továbbiakban a zug-ügyvéd, háttérből adott instrukcióit követi.
Én magam is csináltam. :)
#5 vagyok:
Egy kis kiegészítés: a zug-ügyvédeket általában a végzettség nélküli, többszörösen büntetett előéletű emberek között lehet találni! Ez értelemszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!