Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebből lehet bajom? Rendőrséget...

Ebből lehet bajom? Rendőrséget ugye ezzel nem fenyegettem meg?

Figyelt kérdés

Nagyon megvertek multkor december 7-én és ma este írtam e-mailben feljelentést a rendőrkapitányságra,hogy indítsanak nyomozást fegyveresen,csoportosan elkövetett garázdaság miatt.

Tettem javaslatot,hogy kik tudhatnak infóval szolgálni és,hogy keressék meg őket,hallgassák ki tanúként ,valamint csatoltam orvosi papírokat és kértem az ügy vizsgálatát.

Odaírtam,hogy ha ez a kivizsgálás elmaradna,akkor kénytelen leszek az ügyészséghez esetleg az Országos rendőrfőkapitánysághoz fordulni.

Megköszöntem az együttműködésüket és kértem,hoogy értesítsenek.

Szerintetek azt nem kellett volna írni,hogy ha nem intézkednének akkor ügyészség és/vagy orfk-hoz hajlandó vagyok fordulni,mert ezzel megfenyegettem őket és bajom lehet ebből,hogy velük ne játszak?

Ezt az e-mailt majd holnap olvassák el vagy már ma,és ki olvassa el,kinek továbbítják?

Mikor kezdikba nyomozást el?

Előre is köszönóm a válaszokat.

2019. jan. 21. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen fenyegetés nincs benne, no para.
2019. jan. 21. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Igazából ne legyél türelmetlen, tudod ha valamiből várhatóan nagyon sok van (pl.:feljelentések az interneten keresztül) azt azért át kell vizsgálni, valós-e, nem-e. Ha ilyen részletesen beadtad akkor szerintem hamar, de tanúként ki fognak hallgatni. Egyébként ha beleírtad nem baj, ez egy alkotmányos jogod, nem kapsz érte semmit. Nem fognak emiatt külön kezelni.

DE! Egyrészt legyél türelmes. Ne várd semmiképpen se hogy holnapra el lesz bírálva, meg ilyenek. A maximum amit várjál az 30 nap. Az olyan reális. Legyél tekintettel arra hogy nem csak te jelentettél fel valakit. Sokan mások is. Egyébként el fogják bírálni, meg sokat nem fog az ORFK se csinálni, szerintem. Attól mert elpanaszkodod hogy nem bírálták el még sokat nem érsz el, de ez csak az én véleményem. Ha nem bírálják el javaslom hogy menj be személyesen arra a kapitányságra.

2019. jan. 21. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem ehet bajod. Bár én kétlem, hogy fegyveresen követték el. Nem inkább felfegyverkezve?
2019. jan. 21. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Lassan 1,5 hónapja rinyálsz itt, hogy be se veszik a feljelentéseid!

1 unalmas

2 valami kûrvára nem stimmel a sztoriddal, ha sehol nem fohadhák el a felondások

2019. jan. 21. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
*fogadták el a feljelentésed
2019. jan. 21. 22:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Sokmindent leírtam a feljelentésben,de csak töredékét irtam ide.

Nem felfegyverkezve áll meg a garázdaság hanem fegyveresen mert a botot használták,kék-zöld lett a lábam.

Utolsó. Sehol nem fogadták el személyesen,mert nem szeretnek dolgozni csak pihenni bent a rendőrök. Azért tettem meg emailen,mert az a rendőrség központi szerverén marad és nyoma van,hogy feljelentettem. Amúgy utolsó!

Azt hiszed,hogy letolsz itt ez érdekelni fog engem,mert nem csak az időd pazarlod. Látod van aki normálisan tud válaszolni a kérdésre.

2019. jan. 21. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, mondtam én. Ha botot használtak akkor nem fegyveresen, hanem felfegyverkezve. Legalább a fogalmakkal legyél már tisztában.
2019. jan. 21. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!