Az önkormányzati köztisztviselőkre nem vonatkozik a kormánytisztviselői átsorolás?
Figyelt kérdés
36 éve dolgozom egy bp-i önkorinál jelenleg már főmunkatársként.-Köztisztviselő vagyok. Nem vagyok baloldali gondolkodású. Nem politizálok. Veszélyben vagyok?Rengeteget dolgozom olyan területen vagyok.Eddig még senki nem kivánta meg a helyemet, de ki tudja?2010. jún. 29. 18:15
11/11 anonim válasza:
Nem lesz ebből a törvényből SEMMI! Emberi jogokat sért,stb...Nehogy már szegény állambácsiékat sajnáljuk mikor az ország 2/3a ellenzi a tűzijátékot is.Mégis lesz...Ezek szerint van pénz bőven,még ha kisebb is de LESZ!Megnyugodhatsz kedves kérdező.A SZEF már az Alkotmánybírósághoz akar fordulni.Az esély hogy az alkotmány bíróság a kormánynak ad igazat kb 1%sem:)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!