Hogy lesz holnap személyiigazolvány nélkűl?
Az autóstáskámból ma valahol eltűnt/elhagytam a személyiigazolványom. Kizárt,hogy ellopták,mert a lakcímkártya,bankkártya,egyéb iratok megvannak,a pénzem is megvan,tehát nem ellopták,mert a személyivel senki nem tud mit kezdeni,meg akkor a pénzt is vitte volna. Elhagytam. A lakásomba sehol nincs,fél napig kerestem,visszamentem a bolthoz is. Semmi.
Holnap 9 órára mennem kell hagyatéki tárgyalásra és személyi nélkűl,hogy?
Az rendben van,hogy holnap megyek újat csináltatni a kormányablakba és.már azonnal adnak is egy ideiglenest,ráadásul ingyen csinálják,de az a gond,hogy délelőtt 9-re menni kell a jegyzőhöz hagyatéki tárgyalásra és hogy lesz ott,ha nincs személyim?
9 előtt sehogy nem tudom megcsináltatni az ideiglenest,mert a kormányablak is 8-kor nyit és sorszám,várakozás stb....
Szerintetek,hogy jelenjek meg hagyatéki tárgyaláson így személyi nélkűl?
Elmondom,hogy mi lett,hátha bemondásra is elfogadják az adatom,valamint mondom,hogy ma fogok új személyit menni csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!