Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti mit csinálnátok abban a...

Ti mit csinálnátok abban a helyzetben ha valaki le akar titeket járatni és erről csak te tudsz?

Figyelt kérdés
Nincs semmi bizonyítékom, nem lehet egyszerűen olyan eljárást indítani mikor csak egyszerűen gyanús, nem szimpatikus egy személy. Kitalálni, valótlan, bizonyíték nélküli állításokat nem mondhatok, mert azzal meg én követek el büncselekményt.
2019. jan. 11. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
megpróbálnék bizonyítékot szerezni. legalábbis elképzelésem szerint, ha csak én tudok erről a dologról, akkor az úgy derült ki, hogy a másik személyesen mondta ezt el nekem...és az ilyenek többnyire folyamatosan szoktak fenyegetőzni meg ilyesmi...na, egy hangfelvétel csodákra képes.
2019. jan. 11. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Lesz*rtam magasról. Az ilyeneknek pont az a lényege, hogy direkt idegesítsenek. Tudom miről beszélek, velem is eljátszották jó párszor.

Rólam már olyan találtak ki, hogy a rendőrök nem biztonsági kamera felvétel visszanézése miatt kerestek engem, hanem eljárást indult ellenem, mert a munkahelyemen megerőszakoltak két lányt (az egyiknek pont a főnököm lányát mondták). Mit csináltam? Fogtam, letojtam magasról. Miért? Mert, ha felhúztam volna magamat akkor csak neki teszek jót, mert 1. az ilyeneknek ez a célja 2. utána azzal jött volna, ha nem igaz, akkor miért húzom fel magamat vele.

2019. jan. 11. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha senki nem tud róla, hogy le akar járatni, akkor pont leszarnám. Ha meg tudnák, akkor eleve kudarcra van ítélve a dolog az illető részéről
2019. jan. 11. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha beszélnél az illetővel személyesen, úgy, hogy közben felveszed az egészet mobiltelefonnal. Teljesen nyugodtan, mindenféle indulatok nélkül, értelmesen el kell vele beszélgetni (nyilván a felvétel kedvéért is).
2019. jan. 11. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!