Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elektronikus feljelentés....

Elektronikus feljelentés. Hová? , hogyan?

Figyelt kérdés

December 7-én Debrecenben megvertek,jó picit én is hibás vagyok,miért magyaráztam nekik,de nem ez a lényeg. Azt követően bementem oda a rendőrkapitányságra feljelentést tenni,elutasítottak,hogy gondoljam át,amúgyis ügyelet van,mert este volt. Azt mondták ahol lakom Békéscsabán oda menjek feljelentést tenni és úgyis átteszik Debrecenbe ahol az eset volt. Bementem Csabára a kapitányságra ,ott is lebeszéltek róla. Mérges vagyok.

30 nap van rá. Ma telik le,mert december 31 napos volt. Ma még megírhatom.

Kérdésem.

Békéscsabárol szeretnék írni a Debreceni Rendőrkapitányságnak feljelentést még ma,mert utolsó nap.

Milyen honlapon kell milyen menübe?

A google-be írjam be,hogy "Debreceni Rendőrkapit!nyság" és kidobja a honlapukat? De hová,milyen menü?

Hol találom a feljelentés menüt?

Esetleg ,ha letelik a 30 nap akkor is foglalkoznak vele mert jár +30 nap de akkor csak az ügyészségen tudok feljelentést tenni?

Hogy van ez?

Könnyű testi sértésről van szó.

A válaszokat előre is köszönöm.

2019. jan. 5. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Tehat egy ket pofont kaptal, ha a fogad nem torott ki, akkor en is hagynam a fenebe. Mert elmondom mi lesz: utazgathatsz majd debrecenbe a targyalasarra 2 havonta es mindig a legrosszabbkor fognak behivni amikor eppen dolgod lesz. Van olyan beka amit le kell nyelni, ez is egy olyan. Gondolom a rendorok lattak rajtad hogy egy hajszal sem gorbult meg rajtad es ezert beszeltek le, nem azert mert nem vegzik rendesen a munkajukat, csak ok mar tudjak hogy megy ez es probalnak megovni teged a felesleges hercehurcatol. Plusz meg az is elkepzelheto hogy penzedbe is fog kerulni.
2019. jan. 5. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja es amugy nem elektronikusan kell, hanem bemesz a lakohelyszerinti rendorkapitanysagra es ott. Es ahogy irtak "majd ugyis atteszik debrecenbe"
2019. jan. 5. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha kicsúszol a 30 napból, akkor ha magánvádas eljárásról van szó, márpedig a könnyű testi sértés ebben az esetben az, akkor magánindítvány hiányára tekintettel megszüntetik az eljárást, mivel azt csak 30 napon belül az esetet követően vagy a konkrét eset tudomásra jutásától számítottan lehet a magánindítványt előterjeszteni. Amúgy meg tök mindegy, hogy hol teszel feljelentést, első körben úgyis azt vizsgálja a rendőrség, hogy ki az illetékes, ha nem az a rendőrség, ahol a feljelentést teszed, akkor átteszik az illetékesség helyére. És nem elektronikusan kell feljelentést tenni, hanem be kellett volna menned a rendőrségre és ott megtenni. Vagy írásban és postai úton eljuttatni a rendőrségre.
2019. jan. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!