Elektronikus feljelentés. Hová? , hogyan?
December 7-én Debrecenben megvertek,jó picit én is hibás vagyok,miért magyaráztam nekik,de nem ez a lényeg. Azt követően bementem oda a rendőrkapitányságra feljelentést tenni,elutasítottak,hogy gondoljam át,amúgyis ügyelet van,mert este volt. Azt mondták ahol lakom Békéscsabán oda menjek feljelentést tenni és úgyis átteszik Debrecenbe ahol az eset volt. Bementem Csabára a kapitányságra ,ott is lebeszéltek róla. Mérges vagyok.
30 nap van rá. Ma telik le,mert december 31 napos volt. Ma még megírhatom.
Kérdésem.
Békéscsabárol szeretnék írni a Debreceni Rendőrkapitányságnak feljelentést még ma,mert utolsó nap.
Milyen honlapon kell milyen menübe?
A google-be írjam be,hogy "Debreceni Rendőrkapit!nyság" és kidobja a honlapukat? De hová,milyen menü?
Hol találom a feljelentés menüt?
Esetleg ,ha letelik a 30 nap akkor is foglalkoznak vele mert jár +30 nap de akkor csak az ügyészségen tudok feljelentést tenni?
Hogy van ez?
Könnyű testi sértésről van szó.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!