Miért nem mondta meg a rendőr az okot?
Tegnap voltam bent a rendőrségen ,mert beidéztek ,jegyzőkönyv másolatot kértem,adtak is. Amikor eljöttem a nyomozó lekísért a kijáratig és kérdeztem tőle,hogy miért nem kérdezte meg tőlem,hogy iratismertetésen részt kívánok-e majd venni vagy sem. A válaszom igen lett volna. Mondtam neki,hogy régen egy másik rendőrségen amikor kihallgattak,kérdezték,hogy irstismertetésen részt kívánok-e majd venni vagy nem. Ezt elmondtam a nyomozónak és kérdeztem,hogy ő itt most miért nem kérdezte meg tőlem. Erre azt mondta,hogy "Nem véletlenűl barátom" . Ennyi. Annyit mondott,hogy akkor jövőhétem menjek vissza folytatólagos kihallgatásra és majd még beszélünk.
Szerintetek ,miért nem árulta el az okot,hogy igen ezért meg eszért nem kérdezte meg,hogy részt kívánok-e majd venni iratismertetésen?
Vagy majd jövőhéten fogja kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!