Kaptam egy levelet, hogy a rendőrség lefoglalt 10g füvet ami csomagban érkezett volna az én nevemre és a munkahelyi címemre. Mivel szálláson dolgozok valószínűleg valamelyik vendégem akarta ajándékba küldeni vagy valaki meg akart szívatni. Most nem tudom kit tegyek, menjek be a rendőrségre? Vagy hova?
Annyi, hogy lefoglaltak egy csomagot a reptéren amiben fű volt, kábítószer birtoklása bűntett miatt indult büntetőügyben.
2018. dec. 12. 14:23
3/7 anonim válasza:
hát, ha nem idéztek be sehova, akkor nem kell menned
de ha szeretnél bemehetsz utána kérdezni ennek a dolognak
2018. dec. 12. 14:25
4/7 anonim válasza:
Ha egy hivatalos ügyet egyszer elindítottak, akkor azt nem fogják nyomozás nélkül megszüntetni.
Tehát ne reménykedj benne, hogy soha nem is fognak keresni, elalszik az ügy.
Akkor meg szerintem jobban jársz, ha ijedt arccal bemész érdeklődni, hogy mi is történt, így legalább látják rajtad, hogy megrázott a dolog. Nem mondom, hogy sokat jelent, de valamit talán mégis.
2018. dec. 13. 16:47
5/7 anonim válasza:
Amíg nem vetted át, addig nem birtokoltál semmit.
Ha beidéznek menj be és mondd el, hogy te nem rendelté semmit, de vannak vicces kedvű barátaid biztosan azok lehettek, de te ezt egyáltalán nem tartod jó tréfának. Ha sosem volt dolgod ilyen ügyben a hatósággal, akkor nem lesz bajod, de ha már voltál ezért büntetve, akkor nehéz lesz kimagyarázni.
2018. dec. 14. 15:21
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még mindig bizonytalan vagyok, hogy mit csináljak, kicsit megijedtem ettől a levéltől és a céget sem szeretném gondba sodorni ahol dolgozok. Egyszer volt, hogy csalás vádja miatt bíróság elé kerültem, de mivel nem voltam bűnös csak a "sértett" volt hülye ott sem történt semmi se. Nem volt kábítószeres ügyem a hatóságokkal.
2018. dec. 15. 20:31
7/7 anonim válasza:
nincs mitől félned. az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy vársz, aztán előbb-utóbb valszeg be fognak idézni tanúnak, de nem kell félned, elmondod, hogy semmit nem tudsz az egészről, nem rendeltél semmit sehonnan, azt se tudod ki küldhette. Esetleg ha nem vagy eléggé biztos magadban, bérelj egy ügyvédet, neki is elmeséled a sztorit és segít. Ne aggódj, nincs mitől félned, biztosan indítottak már eljárást, és ha téged is gyanúsítanának, akkor már rég kaptál volna idézést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!