Az bűncselekmény lenne ha a jelenleg üres lakásomat alkalmanként rendelkezésére bocsátanám egy lánynak, aki prosti tevékenységet folytatna benne?
Ez így kicsit szürke zóna.
Kiadod albérletnek/panziónak stb, és hogy milyen tevékenységet folytat az már ne a Te felelősséged.
Persze bejelented és adózol utána, 10%-t.
Kiadod havi 50-rt papíron, és fizet amennyiben szóban megállapodtok, vagy havi fix-rt.
Értem és köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazából egy egyetemista lányról lenne szó, így neki is kiemelten fontos lenne a diszkréció, de fizetni azt mondta nem tudna ezért, hanem úgymond természetbelileg tudná nekem honorálni... de így belegondolva ez irtó nagy kockázat lenne nekem, ráadásul a feleségem is könnyen megtudhatná és akkor tutira válás lenne belőle, amit nem szeretnék. Így akkor valószínűleg nem fogok belemenni a dologba.
Igen, az bűncselekmény és kb. 3 év börtön: üzletszerű kéjelgés elősegítéséért....
Ne csináld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!