Ha a rendőrég talál egy személyi igazolványt, és megszeretné találni az igazolványon lévő személy SZÜLEIT, hogyan deríti ezt ki?
Ha talál egy személyigazolványt, akkor nem az illetö SZÜLEIT keresi meg, hanem AZT, akié az igazolvány.
De ettöl függetlenül egyzserüen beadják a rendszerbe az igazolvány tulajdonosának adatait és már meg is vannak a szülei!
Értem, de most specifikusan a szülei megtalálására voltak kiváncsi :D
És ez milyen rendszer amibe bedobjék? Az okmányiroda rendszere?
Mi a fenéért keresnék az igazolvány tulajdonosának a szüleit?
Kivéve, ha fiatalkorú és bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Akkor viszont a belügyi nyilvántartásban megtalálják sac/kb 2 perc alatt.
"És ez milyen rendszer amibe bedobjék?"
Elégedj meg azzal, hogy olyan rendszer, amihez te soha nem fogsz hozzájutni!
Nem hiszem, hogy a rendőrség keresné az igazolvány tulajdonosának a szüleit.
Találtam egyszer egy személyi igazolványt. Naiv módon bevittem a rendőrségre, azt mondták, vigyem el a polgi okmányirodára. Ennyit foglalkoztak vele.
Köszönöm a válaszokat.
De engem itt most az érdekel, hogy az a rendszer amit a rendőrség használ, az kimutatja a szüleinek a címét is, illetve a szülők elérhetőségét is?
Rosszul tettem fel a kérdést.
Akkor úgy kérdezem, hogyha nyomozás van, és találnak egy személyi igazolványt, akkor hogyan derítenék ki, kik a személyin található szemly szülei, és hol laknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!