Szerintetek nagyon zavarja a rendőrt Budapesten ha (Airsoftos) taktikai mellényben lát?
Nem vagyok veszélyes figura, és a mellény is csak poenbol divathülyeségből van, nem is öltözöm full feketebe vagy valami full parába es nincsenek ra akasztva tárak meg semmi.
Állítólag az EU-ban nem ütközik törvénybe amíg nem valami spéci katonai cucc, azt állítólag civil már nem hordhatja. Lehetne valami designer mellény is de ez egy kicsit 'katonás' ahhoz, de még csak nem is terepmintás hanem sivatagi tan.
Csak gyorsan letúrtam ezt a kérdést bocs a helyesírási hibákért nem érdekelt az annyira.
Semmi embléma, de még egy tártartó tasak sincs rajta amit rá lehetne rakni a tépőzáras 'falára', teljesen egyszínű sivatagi még csak nem is terepmintás. Belvárosba lakom hülyen öltözködöm ha van esze a rendörnek eszreveszi h poenbol van hrodva v vmi. De azért írjátok le ha tényleg törvénybe ütközik mert jött egy előző válasz hogy:
"egyenruha-viselés szabálysértésnek számít. Aki a fegyveres szervek rendszeresített egyenruháját, rendfokozatát, jelvényét, kitüntetését viseli jogosulatlanul"
Hát nem tudom személy szerint nekem ez úgy jön le hogy ez nem egyenruha/fegyveres szervnek a rendszeresített egyenruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!