Mekkora távolságnak kell lenni a kerékpárút és a lakóház között?
szerintem ez nem a kerékpárút hibája hanem a kultúrált magyar lakosságé!
fordulj Orbánhoz bizalommal a panaszoddal, ő "tenyészti" az ilyeneket...
Bár amatőr hozzászóló vagyok, de tudtommal a telked szélétől az közterület. "Ha nem tetszik, tetszett volna előkertet tenni az út mellé" meg ilyenekre is számítottam, amikor írtad, hogy mit mondott az önkormányzat..
Teljesen átérzem a problémádat (nekünk régen hasonló probléma volt - költözés oldotta meg véglegesen). Én NEM akarok véletlenül sem olyat gondolni, hogy menjen magától tönkre az a kerékpárút, vagy véletlenül a szétdobált sörösüvegek eltörjenek szilánkokra, ti kikerülitek, a kerékpáros pedig belemegy és mindennap defektje lesz.. De hát történnek az életben balszerencsés dolgok. Sokféleképpen tud véletlenül balesetveszélyes lenni egy kerékpárút, télen pl. felfagyhat, de akár a fagy szét is repesztheti használhatatlanra egy idő után az utat és az önkorminak nem lesz pénze kijavítani (ahogy írtad), tehát el kell majd kerülni.
Én AZT javaslom viszont, hogy talán találhatsz támogatókat az ügyednek a kerékpárút mellett lévő házak lakóiban. Mert együtt erősebbek vagytok, egyedül megszoksz-v-megszöksz-v-gerillázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!