Egy ügyvédhez csak úgy be lehet menni az utcáról pénz nélkül?
Figyelt kérdés
Polgári peres dologról lenne szó, nem tudjuk, h lenne e értelme pereskedni, férjem nagyon hajtogatja, én meg nagyon félek az ilyesmitől, h ingünk - gatyánk rámegy. Egyáltalán már az, h megkérdezzünk egy ügyvédet, hogy megy? Csak besétálok egy ügyvédi irodába és elmondom, miért jöttem? Férjem szerint ezért nem kell fizetni, én meg egy forint nélkül nem merek elindulni. Pénzünk meg nincs most mindenféle ügyvédi tanácsra... Ha csak megkérdezzük, h van e értelme pereskedni, akkor kell fizetni az ügyvédnél?2018. nov. 5. 11:26
11/13 anonim válasza:
8: Sohasem csináltam. Épp arra világítok rá a kérdezőnek, hogy a valóságban milyenek az ügyvédek. De talán inkább a kérdéssel kellene foglalkozni, nem a másik válaszával.
12/13 anonim válasza:
Van ahol ingyenes, van, ahol nem.
Ha megírod privátban, hogy miről lenne szó, akkor megírom, hogy érdemes-e pereskedni, vagy esetleg lehet-e más úton kezelni az ügyeteket.
13/13 anonim válasza:
8-as, gyerekes dolog lepontozni mindkét kommentemet, csak mert nem bírod a kritikát. Vagy, ha nem te voltál, akkor nyilván egy vérbeli ügyvéd, aki magára ismert. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!