Ez mennyire jogszerű a UPC-nél?
A #11-es jól írja, velem is hasonlóan volt.
Már vagy 5 éve letelt a hűségidő, de folyamatosan azzal az árral kaptam a tévét meg a netet, mint a hűségidő alatt.
Egyszer felhívott egy nő, hogy váltsak drágább csomagra másfélszeres pénzért. Mikor látta, hogy nem tud rábeszélni, akkor azt mondta, hogy ez a mostani csomag csak úgy maradhat, ha árat emelnek.
Felháborodtam, elmentem a Digihez, és kiderült, hogy a UPC-snél jobb csomagot adnak lényegesen olcsóbban. Szerződést megkötöttem, a UPC-nél felmondtam.
Utána 3 alkalommal hívott fel egy férfi könyörögni meg alkudozni, hogy ne hagyjam ott őket, és egyre lejjebb ment az árakkal. Végül már két opció is volt, hogy a másfélszeres árú magasabb csomagot kapom a régi csomag árán, vagy pedig a régi csomag árát lecsökkentik a Digis csomag árára.
Én persze megutáltam ezt a cigánymentalitást, meg nem is akartam visszamondani a Digit, és nem is bántam meg a váltást, mert sokkal jobb a szolgáltatás, a UPC-nél megszokott szolgáltatásszünet is csak 1-2 évente fordul elő, nem pár havonta.
Szóval, én a helyedben most felmondanám, év megvárnám, hogy megkeressenek a kedvezőbb ajánlattal. Ha mégsem, akkor pedig meg kell tudni, hogy mennyi idő után lehet náluk újra szerződést kötni (anno úgy volt, hogy a lemondott szerződés helyett csak 3 hónap múlva lehetett újat kötni), ezt az időt kibírod a másik szolgáltatónál hűségidő nélkül. De az is lehet, hogy most simán újra lehet kötni. Legelőször is, járd körül a témát, hogy milyen opció mivel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!