PickPackPonton tudják hogy mi van a csomagban?
Ezt a cégtől kérdezd meg, hogy mit ír rá a csomagra.
De kiskorúként nem is hiszem, hogy átvehetsz csomagot a pic-pac-ponton. Először ezt kérdezd meg!
Rajta van, hogy ki a feladó. Így pedig ki lehet következtetni, de ettől még nem fogják felbontani.
De az említett oldal szabályzata szerint:
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is.
Viszont meghatalmazhatsz nagykorú helyetteset, aki átveszi neked.
#2 köszi, én is így tudom!
#3 nagyon sokra megyek azzal, hogy "tudtommal", ilyen erővel minden kérdésre válaszolhatok valami random dolgot, és elé írom hogy "tudtommal", ha esetleg véletlenül nem jól tippelnék
#4 köszi, de most ezzel az erővel már egyszerűbb lenne valakit a boltba beküldeni piáért
#9 ne haragudj, ezt a #4-nek akartam írni, ebben igazad van, a te válaszodat köszi!
De amúgy meg ha elolvasod a következőt akkor rájöhetsz, hogy rohadtul nem neked szántam.
"PickPackPonton tudják hogy mi van a csomagban?"
Alapvetően nem tudják, de ha ketyegés hallatszik a csomagból, akkor tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!