Jogilag èrdekelne hogy 17 èves vagyok ès a barátom a gyámjára vehete, hogy el költözhessek itthonrol a barátom 27 èves?
Ha azért mennél a gyáműgyre, hogy a barátodhoz költözhess annak nincs értelme, mert valószínűleg nem fogják hagyni, legalábbis azonnal nem, de ha mégis akkor az olyan hosszú folyamat lesz, hogy addig már betöltöd a 18.
Viszont, a problémák amiket írtál elég súlyosak ahhoz, hogy ha elmész a gyáműgyre foglalkozni fognak ezzel. Az eljárás első felében egy szociális munkás meg fog titeket látogatni, és feltérképezi hogy valós-e amit bejelentettek, milyen kötülmények között éltek, és megpróbál beszélni a szüleiddel hogy h megvernek mivel járhat stb. Legrosszabb esetben a gyáműgy kiemel így állami gondozásba kerülsz, de a barátodhoz biztosan nem.
Nem fog tudni a barátod gyámjára venni.
Amúgy természetesen borzasztó hogy apukád megver meg olyanokat mond hogy meg is ölne, de mi az amin kiakadt ennyire? A barátod kora?
9 honap van amig 18 eves nem leszek .
És én már felhivtam a gyáműgyet erdeklodni nem mondtak azt sem hogy lehet de azt sem hogy nem adtak meg egy számot amit meg nem merek felhivni ...
"Egyébként cigány? Mert akkor értem apádat."
10/10 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!