Milyen feltételekkel kaphatom meg a román állampolgárságot?
A kérdés trollkodás :) Én egy olyan magyarországi cégnek dolgozom Erdélyben (ott születtem, ott is élek), amelyik éppen azért költözött Romániában, mivel itt Budapesten két munkásnak annyit kellett fizetni mint nálunk háromnak... Budapesten bezárták a telephelyet és nyitottak egyet nálunk Erdélyben.
Emiatt gondolom, hogy a kérdésed csupán kitaláció, de kitudja...
Tudom, hogy a kérdés troll, de érdekességként előkotorásztam neked. Nem olyan könnyű az elsőként meg kell tanulni Románia történelmét, és elhinni hogy szuverén, egységes és oszthatatlan nemzetállam.
Íme:
Miért nem ott kérdezed meg? Én pl. cseh munkavállaló vagyok, bár nem élek ott. Ha állampolgárságot akarnék, első körben a cégemet kérdezném, illetve a kollégákat, akik már régebben ott melóznak. Eszembe nem jutna a GYK - n, teljesen életszerűtlen. Honnan tudnánk mi?
Innen látszik, hogy kamu a kérdés. Meg amúgy is hülyeség, aki már járt Romániában - én pl. vagy száz alkalommal - első pillantásra látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!