Mit tehetek, ha a titkosíttatott telefonszámunk megjelent a telefonkönyvben?
Még 9 évvel ezelőtt egy zaklató miatt megváltoztattuk a telefonszámunkat és egyben le is titkosíttattuk. Azt kértük, hogy se a tel.könyvben ne jelenjen meg, sem tudakozón keresztül ne lehessen hozzájutni, ezen felül letitattuk a reklámcélú felhasználást is.
Az tűnt fel, hogy az utóbbi kb. fél évben két-három naponta hivogatnak minden hülyeséggel (nyereményutak, kedvezményes üdülés, tanfolyamok, stb). Ma a kezembe akadt egy idei tel.könyv (ami tavaly ősszel jelent meg, csak nekünk eddig megfelelt a 2009-es - ami ugye 2008 őszi kiadás) és egyszer csak látom, hogy benne vagyok!
Ilyenkor mit lehet tenni? Kárpótolnak valahogyan, vagy valaki megbünteti a T-comot a hibáért? Hol lehet panaszt tenni, ha lehet egyáltalán?
Ügyfélszolgálat-panasz,reklamálás,fenyegetés.Sajnos csak ennyit tehetsz.
A t-comnál
Első, köszi, szóval semmit, max. cserélhetem, titkosíttathatom megint a számot.
Második, neked is köszi, kár, hogy nő vagyok, de majd igyekszem kinyújtani a nyelvem, amennyire csak tudom. Bár lehet, hogy inkább a T-comtól kellene "segítséget" kérnem...:=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!