Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ncore ellen fel lépni. Regiszt...

Ncore ellen fel lépni. Regisztrálva vagyok rá, de nem szimpi, hogy lehetne illegálisága miatt bezáratni? Újságok forgalmazóit folyamatosan felkeresem és értesítem .

Figyelt kérdés

2018. szept. 16. 23:06
1 2 3 4 5
 21/45 BringaManó ***** válasza:

"Ha ennyire hülye vagy legalább értenéd hogy miről beszélsz."

:-D Na, zsák a foltját... :-)

2018. szept. 21. 22:02
 22/45 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó teljesen hülye a kérdező, én legalább értek hozzá. Most is privátban vergődik hogy prox-n keresztül biztos lassú az fps. <- frame per sec, vagyis képkocka másodpercenként. Semmi köze hozzá, a gép teljesítményétől függ nem a net gyorsaságától.

Meg azt is írta hogy dögöljek meg mert ő percenként annyit keres mint én egy hónap alatt. Szánalmas retardált idióta.

2018. szept. 22. 00:38
 23/45 anonim ***** válasza:
93%
Nálam is vergődött privátban, de én szóra sem méltatom az efféle agyhalottakat. Biztosan nincs élete, azért jár ide provokálni másokat. Remélem a moderátorok, minél hamarabb kibannolják, még a lába se éri a földet.
2018. szept. 22. 03:09
 24/45 BringaManó ***** válasza:
93%
:-D nekem is volt szerencsém privát üziket kapni Rolandtól... igazán szimpatIQs személyiség... nem szeretnék a baráti köréhez kapcsolódni, még proxyval sem... :-)))
2018. szept. 23. 11:22
 25/45 No Name 80 válasza:
85%
Srácok hallottátok. Nem tetszik neki és be akarja záratni. Milyen kár, hogy nem fog neki sikerülni....
2018. okt. 1. 18:48
 26/45 A kérdező kommentje:

PC World 2018 - 10. 2018-10-03 22:01:46

digitalstand

mail ment :D

De az oldal ezzel fogad:

Szerzői jogi probléma esetén kérjük a webmaster ncore cc hivatalos címünkre küldjön levelet, s kérésére a jogsértő anyagot módunkban áll eltávolítani, valamint felvenni azt tiltólistánkra.

BIG LOOL XD

2018. okt. 3. 22:12
 27/45 anonim ***** válasza:

"BIG LOOL XD"

Az iksz dé.

Lepattintottak egy sablon válasszal. Jó napjuk lehet, röhögnek rajtad.

2018. okt. 3. 22:38
 28/45 A kérdező kommentje:

"Lepattintottak egy sablon válasszal. Jó napjuk lehet, röhögnek rajtad."

XD

Olvasd el , ezzel fogad az enkór :D

adatok pontos birkokában gúnyolodj :D

Majd alakul ez ... :)

Sikerül magára haragitani a magyar cégeket ,az enkórra...

ott vannak a könyvek például...

zene téren is vannak magyar kiadók...

önkéntesekre szükség van :)

2018. okt. 4. 01:29
 29/45 anonim ***** válasza:
90%
Jól van roli gyerek, ülj le egyes! Nem te vagy az első, és nem is az utolsó, aki kavarja itt a fost! De pár, ilyen kis semmirekellő senki, eddig sem ért el semmit, és ezután sem fog tudni ártani. Súlyos problémáid vannak, fordulj orvoshoz, és ne arra verd ki, hogy másokat hogyan tudsz felidegelni! Senkit nem érdekelsz! Közel 30 évesen, ennyit is érsz...
2018. okt. 4. 06:20
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Az nCore már hungarikumnak tekinthető. Haggyad aztot a dógot te.
2018. okt. 7. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!