Le van az valahova írva, hogy NAPPAL nem szabad, sőt TILOS az embernek ordítva őrjöngeni egy 6 lépcsőházas tömbház belső udvarán a zöld gyepen meg a játszótéren?
Csendháborítás és megbotránkoztató viselkedés.
Hívd ki rá nyugodtan a rendőröket - vagy intézd el magad néhány jól irányzott pofonnal meg rúgással, mert ha nem ért a szép szóból (költözzön el ő, ha egyszer vele van a probléma), ért majd a csúnya tettekből.
Én is fegyelmeztem már meg hangoskodókat a régi környékemen (ma már szerencsére csendes lakókörnyezetben élek), nem szabad hagyni, hogy azt higgyék, bármit megtehetnek csak azért, mert ők hangosak.
Semmit nem tehetsz. Feljelentheted, de cserébe még jobban fog szekálni, meg be fogja rakni a hangszórót középre, hogy téged idegesítsen. Az ilyen erőszakos, mindenkit lesza.ró figurák csak az erőszakból értenek, szóval vagy lemész és befenyíted, vagy becsukod az ablakot és télen eladod a kecót, aztán keresel egy olyan helyet, ahol nincs paraszt (de sajnos ez kiszámíthatatlan, mert az emberek manapság már folyton költöznek).
Saját tapasztalat, én sosem tudtam egy ilyen figurát sem elintézni a rendőrség vagy egyéb hivatal segítségével és volt pár ilyen.
A csendháborításnak nincs időintervalluma. Bármikor ráhívhatod a rendőrt, akár napközben is.
De esetleg előtte készíts pár felvételt, hogy milyen hangos, és milyen zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!