Egyik éjszaka (szerintem direkt) összekarcolták a kocsim oldalát. Gondoltam nem hívok rendőrt, mert ilyennel nem foglalkoznak. Vagy tévedek? Mégha nehéz is felkutatni vagy nem lehet a tettest, ilyenért kijönnének a rendőrök?
Abból gondoltam hogy direkt, hogy nagyjából fordított "U" alakban nem igazán lehetne véletlenül. Főleg járdáról.
Ha van felvétel/tanú, akkor hajrá. Más esetben esélytelen vagy.
Nővéremék kocsiját húzta meg az egyik kedves szomszéd, az ő szürke kocsijukon vörös csík lett, a szomszéd vörös kocsiján szürke ugyanabban a magasságban. Mivel a szomszédok tagadtak, nem lehetett rájuk bizonyítani, még az egyértelmű jelek alapján se.
2018. szept. 13. 22:41
12/16 A kérdező kommentje:
Igaz sajnos ez lehetetlen dolog általába. Most igy eloszor lenyeltem mert nem tul nagy es az ezust kocsin amugy sem nagyon lathato, de kivancsi lennek ki es mierr....
2018. szept. 13. 22:45
13/16 anonim válasza:
Én akkor hívnék rendőrt, ha kamera alatt áll az auto. Ha nincs más kiindulópont, akkor az nem igazán jó. Általában, ha ismeretlen a tettes bizonyítékok nélkül, akkor csak annyit tudnak tenni, hogy ha egy helyen sok nagyon hasonló eset tröténik azt összekapcsolják és ha elkapják, akkor az összes esetet megpróbálják rávarrni.
2018. szept. 14. 00:23
14/16 anonim válasza:
Nekem anno haragosom karcolta meg a kocsit a szemem láttára. Feljelentettem, kihallgatták, aztán kihozták, hogy szabálysértési érték alatti a kár és magánindítványra folytathatom, de nem érdemes. Sem ő nem kapott büntetést, sem én kártérítést.
2018. szept. 14. 09:50
15/16 anonim válasza:
Másért sem érdemes rendőrt hívni, pláne nem ehhez.
A kamerát szerintem felejtsdd el.
Ha a kerüket/település forgatható borzalma, akkor úgyse működött vagy pont nem arra nézett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!