Gyerektartást hogy tudom behajtani a kisfiam apukájától?
Sehogy.
Ha még a kategóriát sem találod, ahova a kérdésed tenni kellett volna, akkor neked esélytelen.
Van lehetőséged állami gyerektartást kérni 2x3 évre adják meg.A helyi gyámhatóságnál kell kérelmezni,de az is idő.
Viszont ha ítéletet hoznak minden hónapban fixen megkapod az összeget ,aztán majd az apukán követelik.
Kedves utolsó!
Lehet hogy nálam volt csak ez másként,de tőlem nem kertek egy főre jutó jövedelmet.
Mellesleg attól hogy az elég megélhetésre attól még az apuka köteles fizetni.Az állam szerintem ezt tartja szem előtt,de nem akarok hülyeséget mondani,én igénybe vettem a 2x3 évet azóta fizet plussz vonja tőle a NAV amit az állam kifizetett,mert van bejelentett munkahelye.
Nekem minden hónap utolsó péntekén számlán volt sosem volt gond belôle.
2-eske! A kérdező azért ide tette merthogy eltartásról van szó, és mindenki érzi, mert a politikai "elitet" mi tartjuk el!
A gyerektartást bíróságon kell követelni, peres úton, és talán egyszer megkapod. Elvileg behajtják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!