Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lehetne a megoldás a...

Mi lehetne a megoldás a kilakoltatások ellen?

Figyelt kérdés
Figyelem folyamatosan a facebookot és olvasom a kilakoltatós posztokat. Látom, hogy milyen feszültséget kelt az egész. Mit kellene tenni ellenük? Kirúgatni az összes végrehajtót ? Ellenszegülni akár BTK-ba ütközően ? Önkormányzatuknak lemondani saját ingatlanjukról? Esetleg megszüntetni a adósságokat? Mi van ha két magánember van a perbe , akkor nem a bank a hibás hanem végrehajtás kérő, akkor esetleg ő ellene csinálni valamit?
2018. aug. 16. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Valóban, nem Kádár korszak van, mint írták fentebb. Annyit viszont az állam nem tudna megtenni, hogy átvállalja az adósságot -kifizeti az adósságot a banknak-, majd az adósok az állam felé törlesztenének teljesíthető módon?
2018. aug. 16. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

De, lehetne, csak sajnos az én utcámban még nincs stadion és nagyon kéne. Kérlek ne adj ötleteket hogy mire herdálja el az állam az erre fordítható pénzt.

2018. aug. 16. 22:37
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehetne . Példaképeteknek,Gyurcsánynak volt egyetlen igaz mondata." Az államnak egyetlen forintja sincs, az állam az emberek adójából bejött összegből gazdálkodik". Az én adómat ne emeljék, mert hiteleseket fizetnek ki.
2018. aug. 16. 22:53
 14/21 árokpart ***** válasza:
3%
Nem csodálom, hogy nem sajnáljátok ezeket a szerencsétleneket és olyan cinikusan írtok, de azt tudni kell, hogy a kábítószerbiznisz sem tart örökké. Mert az írásaitok, fellengzésitek alapján ahogyan írtok, gyanítom, hogy sokan abból éltek.
2018. aug. 16. 23:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Én nem. Én sima bankrabló vagyok. Ezért élek ilyen jól, hogy éjfélkor is a munkahelyemen vagyok.
2018. aug. 16. 23:49
 16/21 anonim ***** válasza:
29%
Kivágni a fideszt.
2018. aug. 17. 01:22
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
Kár hogy a Devizahiteleket a GyurCsótány vezette be, nem a Fityesz.
2018. aug. 17. 01:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy semmi ötlet sincs nagyon ami megvalosítható lenne, az állam segít ott a nemzeti eszközkezelő. De úgy veszem észre, hogy egyik oldal nagyon a kilakoltatottakkal van a másik szerint meg igazságos, azt jól gondolom, hogy akik nem tudnak alternatívát csak háborognak, hogy ennyi és ennyi ember megy utcára azok csak megint 'óbán ellen kárognak? Nagyon ez jön ée, és valaki hátán önös érdekből csinálják a hisztit. Jól vélem?
2018. aug. 17. 07:59
 19/21 anonim ***** válasza:
41%

Rálépni a bankok lábára és befejezetni velük a trükközéseket.

Nagyon sokan itt tévedésben élnek, legtöbb kilakoltatott (itt nem 2/3dra gondolok, hanem alsó hangon is 85%ra) rendesen kezdte el fizetni, a hitel többszörösét is visszafizette már. Mi a gond akkor amiért kiakarják lakoltatni? A bank alapból mindenféle címszóval mindig megemeli a hiteltartozás összegét (jaj, gyengült a forint, a szomszéd Pistika túl büdöset fingott, stb), már többszörösére, mint amennyi volt. Jó fizetik tovább, ekkor eljátsza azt, hogy fogja és a nagy hiteltartozásra hivatkozva drasztikusan felemeli a törlesztőt (már harcolnak azért is a bankok, hogy a fix törlesztőjű hiteleknél is emelhessen), amit már nem tudnak fizetni. Ekkor kezdődnek el a kilakoltatások.

Miért jó ez a banknak? Többszörösét visszakapja annak, mint amennyit kiadott, ráadásul utána már ingyen is szerzett házat, amit később elpasszolhat.

Azt el kell felejteni, hogy minden ilyen devizahiteles tartozós az gazdaságilag sík analfabéta. Még banki alkalmazottak is vannak bőven közöttük, akiket a bank rászedett.

2018. aug. 17. 08:44
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
Például államilag lehetne valami szabályozás, hogy a bankok ne tudjanak egy 3 milliós kölcsönből 13 milliós tartozást csinálni. Lehetne egy maximális kamat limit ami nem lehetne több mint a felvett hitel 50%-a.
2018. aug. 17. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!