Mi az ára annak ha előfizetéses sim kártyát veszek más adataival?
ha jól értem, akkor megkérted egy barátodat(?), hogy vegyen egy sim- et, amit aztán te használtál.
csináltl egy rakás adósságot, és most megnyugodva, hogy nincs semmi bizonyíték a kezükben, hátradőlsz és röhögsz az egészen.
ha így van, akkor te egy gyalázatos, alávaló alak vagy, aki megérdemelné, hogy a "barát" és a haverjai rövid úton kiverjék belőled a sz*art is.
"Régebben megkértem egyik ismerősömet hogy vegyen nekem egy előfizetéses kártyát a Vodafon-nál. És ez volt kb. 1 éve. Most pedig az illetőhöz a behajtók mentek ki és engem akarnak perelni. Ebből lehet valami? Az én adataim sehol nem szerepelnek. Sem videó felvétel nem készült rólam sem tanú sincs."
te most az a tipikus áruháznál állok és odajössz hozzám: há testvííírem vegyé mán nekem szimkártyát adok 1000forintot típusú emeberke vagy?
Mert akkor remélem elkapnak;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!