Mi van akkor ha kutyát viszünk villamoson kutyajegy nélkül, és mikor jön a kalauz, letagadjuk, hogy a mi kutyánk?
Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 17:54
1/10 anonim válasza:
1. Villamos megállít
2. Ebrendészet kihív
3. Forgalom megbénul
4. Többi utas igen mérges
5. Kutya ebrendészeti telepre el
2/10 anonim válasza:
Szerintem meg nem szórakoznának sintérrel hanem megtanitanák a kutyát repülni a seggébe leadott nagy erejű rúgással.
3/10 anonim válasza:
Akkor miért te fogod a pórázát?
4/10 anonim válasza:
Nem kell letagadni, haraptasd meg vele
5/10 A kérdező kommentje:
Eleresztem a kutyát.
2018. júl. 30. 18:12
6/10 anonim válasza:
Aha,😂 de
1,BP tele van kamerákkal
2 utasok=szemtanúk
3 a kutya úgy is 'elárul'
4 csíppelt a kutya
=kutya elvitel plusz bíróság;a jegy hiánya és hazugság,illetve rendzavarás
7/10 anonim válasza:
Mindenki tanúsítja ott, hogy te szálltál fel a kutyával. Ha meg gazdátlan, akkor meg monjuk elviszik a sintértelepre.
8/10 anonim válasza:
Dobozban/kennelben nem is kell jegy a kutyának, mivel csak akkor kell ha pórázon viszed. Az meg ha ottvan nálatok, elég nehéz letagadni hogy nem a tiétek utazás szempontjából...
9/10 anonim válasza:
És most gondoljatok bele, hány ilyen semmirekellő segélyleső él még kis hazánkban mint amilyen a kérdező is. Bár sokaknak közülük internetre se futja sajnos itt nem ez a helyzet.
10/10 anonim válasza:
Vedd fel olbe/kezbe. Annak nem kell jegy se szajkosar. Nezd meg a szabalyzatot.
Nem szoktak kerni a jegyet mostanaban villamoson kutyara. Nekem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!