Kábítószer birtoklása esetén milyen jogszabályokra lehet számítani? Alul kifejtem.
Nem velem történt az eset, csak érdeklődnék itteni infókból is.
A rendőrök 3 tő kannabiszt, és egy telep pszichedelikus gombát foglaltak le. Árusítás nem történt, saját felhasználás történt.
A hatóanyag mennyiségről még nincs információm.
Milyen opciókat tudtok, mellyel el lehet kerülni a börtönbüntetést? Elvonó, drogprevenciós előadásokra járás, közösségi munka, vizeletminta tisztasága... ilyesmikre gondolok.
Kioktatnátok esetleg, mikre kell számítani?
Ha a hatóanyag a csekély mennyiség felső határát nem haladja meg, akkor elterelésre kell menni valamelyik szenvedélybeteg segítő intézménybe.
Ha meghaladja a csekély mennyiséget, akkor valamilyen büntetésre számíthatsz.
Tudom, hogy anonim minden, de nem én vagyok a "szerencsés".
Nos, 21 éves, elvált szülők, édesanyjával volt pár veszélyes estéje gyerekkorban. Iskolában verték, és végül depressziót állapítottak meg az orvosok. Pánikbetegség, xanax használat (ez receptre)
Sorry, előbb elküldte, mint akartam.
Szóval volt gyermekkori molesztáció is, szóval elég hánytatott egy 20 éve volt az illetőnek. 20 évet töltött lényegében a saját börtönében. Ebből a szempontból a mostani lebukáson kívül nem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!