Milyen szabályozás vonatkozik a drónreptetésre?
Figyelt kérdés
Olvastam cikkeket egy törvénytervezetről, ami még mindig nem valósult meg, viszont ha jól tudom, jelenleg is érvényben van törvény ezzel kapcsolatban, de nem találok róla semmit.
Ha egy ilyet reptetek, abból lehet valami bajom? Mire számíthatok? Próbáltam utánanézni, de sehol nem írják, hogy milyen nehéz a drón.
2018. júl. 15. 14:42
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, elfelejtettem belinkelni, ilyet szeretnék venni.
2018. júl. 15. 14:44
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Szóval ha én az utcán sétálva magam előtt reptetek drónt az törvénytelen, mert nem kapok rá légtérengedélyt? Ez komoly?
2018. júl. 15. 17:28
5/6 Gugu Gabor válasza:
igen ez komoly, nyilván nem jó a szabályozás és még alakulnia kell, hogy ellen példát is hozzak az sem normális hogy az ablakombol kukkolsz befelé kamerával vagy ép a hátsó kertem en teszed ugyanezt (nyilván csak a példe miatt)
6/6 anonim válasza:
Sárkányt eregetni sem szabad. ;) Ez gondolom, a Felcsúti balhé óta van így, amikor valamelyik újságíró a stadion felett reptetett, aztán jött a törvény őre, és nem tudta, hogy mivel, de kötözködött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!