Mit tehetnék, foglalkozik ilyennel a rendőrség? Jól palira vettek, más is járt már így?
Lehet hülyeségnek fog hangzani, és még nagyobb hülyeség lesz a kérdésem. Szóval cseten megismerkedtem egy 40-es elvált nővel, én 23 éves vagyok.
Jól elvoltunk, gondoltam küldök neki képet. Én hülye meg is tettem.
Akartunk beszélni hanghívással, de ő még nálam is hülyébb volt, és videóhívást indított. Hányinger keltő volt. LEgalább egy 70 éves szottyadt élőhalott várt rám a másik oldalon...
Arra gondoltam, hogy megbeszélek vele egy találkozót, és ráhívom a rendőröket. Jó lenne, ha a körmére néznének. Milyen dolog átverni egy naiv hülye gyereket. Lehet másra is képes. Lehet elhív magához fiatalokat, és kirabolja őket, vagy akár egy emberrabló mamája is lehet.
Igazából semmi olyat nem találtam, ami alapján ez bűncselekménynek minősülne. De nagy kár, mert az ilyet büntetni kéne. Nincs erre semmi törvény, ugye?
Csak az arcomról küldtem képet, szóval annyira nagy gond nem lehet.
# 13
amúgy ez most olyan mintha téged feljelentenélek mert kis farkad van. értem én hogy csúnya volt, de legalább ne reklámozd hogy akkora marha vagy hogy interneten ismerkedsz, és még ráadásul fel is vágsz arra, hogy átvertek.
"Látom megérkeztek a mami haverjai X)"
Azzal a mamival te csetelgettél, öcsisajt, még képet is küldtél neki.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!