Pintér:
"Az interjú során a miniszter arról is beszélt, hogy készül egy törvényjavaslat, amely kibővíti az önvédelem és önhatalom fogalmát. Azt mondta: olyan jogi helyzetet kívánnak teremteni rövid időn belül, hogy ne annak kelljen félnie határozott fellépésének következményeitől, aki a saját konyhájában éjszaka tetten ér egy betörőt, hanem annak, aki a tulajdonos, az ott lakó engedélye nélkül bement oda. Leszögezte ugyanakkor, hogy semmiképpen sem szeretné fegyverkezésre szólítani az embereket."
De ha fegyverrel jönnek? Vagy 4 cigány fegyvertelenül, én meg egyedül vagyok? Muszáj fegyvert fogni, hogy ne verjenek agyon....
Jááj, de csúnyá rászístákos vááágy tééé, ógy égyém ki a szímedet!
:)
Amúgy egy normális társadalomban magától érthetődő dolog lenne, hogy amikor éjjel 2-kor arra ébredek, hogy valaki van a konyhámban, azt agyonverhetem, mert BŰ-NÖ-ZŐ!
Az ilyen törvényeken nem gondolkodni kéne, meg elhappolni, hanem be kellene őket vezeti, mint a valóságnak legmegfelelőbb cselekvési módot.
De úgy néz ki, hogy nálunk valóságellenes az élet...
Na igen. Ez egy első lépés lenne a közbiztonság javítására. DE!
Ez már késő, kicsúsztak a két hétből.
Ez nem segít, azokon az öregeket, akiket leginkább veszélyeztetnek, mert nincsenek olyan fizikai állapotban, hogy akár egy huszonéves cigányt is legyűrjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!