A szomszéd az utcai vízelvezető/szikkasztó árkomba gereblyézi az utcán nőtt és kikapált gazait. Mit lehet tenni?
Nem képes emberi kommunikációra.
A kertünkbe is szemetel, de meghagytam 2 méter mezsgyét a kerítésemen belül, mert nem akarom szedni a tűztövis tüskés ágait, csikket, használt étolajat, amit átönt...
Ja és ő a "benzinkútra viszi az olajat", a sövény nyesedékét a "szél fújja át" (a másfél méter magas drótkerítés felett?)....
De inkább nem szólok, mert korábban a kutyaszart is hozzám dobálta...
Itt van 6-8 méter a kerítéstől az úttestig/árokig.
Előtte naponta öntözött és nyírt pázsit van, a közös határon egynyáriak és onnan húzza be elém.
Egyébként a mi előttünk lévő füvön parkol a kocsijával...
Ha ennyire antiszociális s..ggfej, akkor
1) Írj neki tértivevényes levelet, amiben felsorolod MINDEN jogos kifogásaidat (parkolást is) és ha nem változtat,
2) önkormányzat és jegyző, azok majd felvilágosítják, a 21-ik századi normákról.
Hogy a tkmbe?!
Két-három generáció lakik ott én meg egyedül járok a telekre heti pár napon.
Ti két méteres másfél mázsás birkózók vagytok?
Még ha fegyverrel megyek, akkor is utána retteghetek, hogy mikor kapnak el.
A legöregebb az az anyját a kútba dobta vagy 50 éve szóval ezek vad emberek.
Nem barnák, tótok.
De régebben a vályogból épült kerti budinkat, villanyóránkat is szétverték, szóval...
Három generáció lakik ott.
Én egyedül járok a telekre.
Agresszívek és primitívek, általános iskolában is buktak.
Korábban a kerti budinkat, villanyóránkat... is tönkretették.
Nem barnák, tótok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!