Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 15 évesen írhatokba panaszköny...

15 évesen írhatokba panaszkönyvbe? (Euronics)

Figyelt kérdés
A kivonat szerinti tíz napos javítási időből (Jbl fülhallgató) kb végtelent csináltak mert másfél hónapot várattak és még akkor sem kaptam értesítés pontossan a leadástól számítva másfél hónap múlva azaz ehét hétfőn bementem hozzájuk és mondtam nekik hogy mostmár csináljanak vmit és odaadtam a kivonatot ami bizonyítja hogy javításra le adtam a készüléket. Ezután 45percig rohangáltak ketten is fel-le majd közölték velem hogy minden papírt eljagytak a fülhallgatómról és magát a fülhallgatót is elhagyták úgyhogy újat kapok ennek nagyon örültem na de most jött a feketeleves.... Közölte velem a hölgy hogy mivel nincs meg nekik a papír egy feletesének vmi központban jóvá kell hagynia és hogy ír neki e-mailt és várjam meg amígy válaszol vártam fél órát aztán rákérdeztem hogy válaszolt e az mondta a hölgy hogy nem válaszolt megint vártam fél ótát aztán megint rákérdeztem a válasz ugyan az volt mint az előbb akkor közöltem vele h tessék felhívni mert kezd elfogyni a türelmem! Erre mondja h. Oké de ő nem tudja a számát és majd az üzletvezető felhívja 45percel és három rákérdezéssel később annyival hazaküldtek hogy maj küldenek SMS-t ha jóváhagyják h. Új fülhallgatót kapjak és akk. Be kell jönnöm érte és nem postázhatják mert a javítási mizéria miatt papírokat kell majd aláírnom de azóta sek kaptam SMS-t és nen is hívtak úgyh. Holnap elmegyek hozzájuk leüllök és zárásig/a fülhallgatóm megkapásáig nem megyek el onnan ugyan is egy 12ezer forintos bluetoothos fülesről van szó!Válaszaitokat előre is koszo!

2018. jún. 20. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
14-18 korlátozottan cselekvőképes, fülhallgató vásárlás meg pont nem ilyan ügy, amit ne intézhetne egyedül
2018. jún. 22. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem teszem ki ismét a 8-as válaszomban jelölt linket, mert aki még olvasni is képtelen és fújja a hülyeséget, az másodszorra se fogja tudni elolvasni.

Akkor elmondom hangosabban, hátha a hallással nincs gond:

HAZÁNKBAN A 14 ÉVES KOR ALATTI GYERMEKEK A CSELEKVŐKÉPTELENEK !

A Kérdező 15(!!!) éves!

2018. jún. 22. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!