Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha erről az oldalról rendel...

Ha erről az oldalról rendel valaki az bűncselekmény? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tök véletlenül akadtam rá erre az oldalra, mert feldobta egy másik. Nem mintha kertészkedni akarnék, de az azért elgondolkodtató, hogy ami más országokban ezek szerint természetes, az itt mért baj? Itt még mindig komcsi diktatúra alatt élünk?

[link]

2010. jún. 16. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Itt még próbálnak vigyázni az idióták egészségére.
2010. jún. 16. 17:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem az, rendelj nyugodtan.
2010. jún. 16. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha próbálnának vigyázni az idióták egészségére akkor a dohányzást tiltanák nem a canabist. Épp az hogy leszarják mindenki egészségét csak több jövedéki adó folyjon be.
2010. jún. 16. 17:44
 4/12 anonim ***** válasza:

erről egy közmondás jut eszembe: Okos enged, szamár szenved.

Ha te nem mész el őket dobálni és végre megpróbálod leszarni, hogy mit csinálnak, akkor nem lesz kinek mutogatni magukat szerintem. én sem csípem a melegeket és mégsem megyek ki tojást dobálni. Inkább megfőzöm vacsorára.

2010. jún. 16. 17:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Te utolsó, mi van veled?
2010. jún. 16. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem mintha bajom lenne a drogosokkal de ahol a narkó illegális az rögtön komcsi diktatúra? Mert akkor Svájc a legnagyobb diktatúra.
2010. jún. 16. 18:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Szép, hogy a Viktor meg engette az otthoni pálinkafőzést, úgyis kevesen itták még el a májukat meg az agyukat, de szerintem az embereknek vissza kéne adni a növénytermesztés alapjogát is.
2010. jún. 16. 18:05
 8/12 A kérdező kommentje:
* megengedte (csak egy kicsit kapkodtam)
2010. jún. 16. 18:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2010. jún. 16. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:
magot rendelni szerintem nem illegalis (bar nem vagoyk tisztaban a magyar joxabalyokkal), de ha neadjisten figyeli a rendörseg az oldalt, akkor siman kimennek hozzad razziazni, hogy megnezzek a termest...
2010. jún. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!