Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy rendőr emberi koponyát...

Ha egy rendőr emberi koponyát talál nálam, köteles vagyok igazolni, hogy honnan szereztem?

Figyelt kérdés
Bűncselekmény a birtoklása?
2010. jún. 15. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:20

okoska! de az alapból felajánlotta magát, hogy használják a testét halála után ilyen célra

2010. jún. 28. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:

A rendőr bármilyen nálad lévő tárgy esetében, kérheti hogy igazold honnan és hogyan szerezted, vagyis igazolnod kell jogosan van-e a tulajdonodban. Legyen az egy bicikli vagy egy elhunyt ember testrésze.

A birtoklása szerintem nem bűncselekmény, de ha jól tudom a kegyeletsértés és/vagy sírgyalázás szabálysértésnek minősül.

2010. jún. 29. 03:13
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként sátánista, fantasy rajongó vagy csak úgy gondolod nagyon vagány a haverok előtt ha egy koponyát tartasz a szobádban? Illetve kíváncsi vagyok mi lenne a reakciód ha valaki pl. nagymamád maradványait hazavinné és könyvnehezéknek, telefontartónak, salátástálnak használná őket?
2010. jún. 30. 13:54
 14/15 anonim válasza:
69%
mond azt neki hogy a koponya nem emberé volt, hanem rendőré
2012. nov. 12. 02:22
 15/15 anonim válasza:

annyira gyökerek egyesek...

Nem jut eszetekbe, h esetleg orvostanhallgató, s neuroanat tanuláshoz (is) kell neki? az élethű műanyag replikák is 100k-ba fájnak, vagy többe. Egy igazi, jó állapotú koponya felbecsülhetetlen érték..

2013. aug. 24. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!