Hogy működik a gyerektartás ha a férfinek több gyereke van?
Nemrég hallottam egy elég extrém történetet.Egy férfi nagy nőcsábász volt és párhuzamosan több nőt is behülyített.Kb 9-11 gyereke született.
A történet nem tudom igaz de ilyenkor mit tehet egy nő? Mert azt hiszem max a férfi fizetése 40% át vonhatják le.Viszont ha van 10 különböző anyától gyereke akkor az már csak gyerekenként 4 %?Mert az nem valami sok.
2: Szóval ha nem akarnál 20%-ot egy helyre juttatni, inkább szétosztanál 50%-ot idegenek közt.
Nagyon nagylelkű!:)
Csak azt felejted el, hogy nem a feleségnek, hanem a gyerekednek járnak ezek, és így nem azzal "szúrsz ki", akivel akarsz.
Jajj, az "o tempora, o mores" a már 2000 éve is avas duma...
A kérdésre visszatérve:
"A történet nem tudom igaz de ilyenkor mit tehet egy nő? "- elmegy dolgozni. Keres jobban fizető állást. Keres egy nálánál ostobább balekot és lehúzza. stb.
1, Nem én vagyok a kérdés témája, ha valaki velem akar foglalkozni, talán célszerűbb privátban - vagy kiírni egy kérdést rólam:)))
2, Nem értem a kérdésedet, gyanítom azért, mert nem igazán értelmes.
Megérdemli a sorsát aki úgy csináltatja fel magát, minden mindegy alapon , hogy nem szét és ő lesz a 10. anyuka.
Nem ártana a nőknek sem néha gondolkozni, mert itt annak kellene.
Azt a férfit éppen nem érdekli már hogy 1 gyerek vagy 10 után vonják a 40%-ot.
Nem csak a férfi tesz tönkre két életet, hanem pont az olyan nő is aki nem tud előre gondolkozni.
Szóval az ilyen férfi is meg a nő is egy senki , aki gondolkozás nélkül csinál gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!