Ismersz ilyet? Tudsz valamit még? Mindent mondj el!
Sziasztok. Nem hiszem,hogy sok ilyen ember van még rajtam kívül akit ennyire foglalkoztat ez a téma.
Egykis segítséget kérnék azoktól az emberektől akik nagyjából 1985-1990-2000 tájékán,vagy akár napjaninkban ha visszatekint,voltak 25-30 évesek. Ugyanis én még csak 18 vagyok. :)
Olyan történetekre,eltűnt személyekre,gyilkosságokra,rablásokra vagyok kiváncsi
Amik hatalmas port kavartak kizárólag Magyarországon
Esetleg még mindig nincs lezárva az ügye,vagy mi történt akkor pontosan:
Néhány példa: Marian Cozma halála, Szajoli vonatbaleset,Soproni Ágnes halála,vagy akár a Simek Kitty ügy.(de ezeket már ismerem)
Ha esetleg bármiyen információd van ilyen országot megmozgató,és akár több évig fent maradt történetekről
Ne habozz,kérlek mondj el mindent
Te hogyan élted meg? Akkor milyen hatással volt az emberekre? Van-e rá magyarázat?
Köszönöm!
Köszönöm akik bármilyen módon hozzájárultak a "kutatásaimhoz"
Akik meg privát üzenetet kértek,hamarosan jelentkezem!
Mostani idetévedő,ha van valamilyen információd
Nyugodtan közöld
Ui: Köszönöm a körmendi gyilkosságról szóló linket,ezt sem ismertem. Hála. ;)
Nagy port kavaró ügyek voltak az ezredforduló tájékán továbba: A százhalombattai rém, a Balástyai rém, az apagyilkos Nógrádi Ádám esete, a skálás gyilkos Bene László, a Fenyő-gyilkosság, a Pénzes Henrietta-gyilkosság, hirtelen ennyi jut eszembe.
Soproni Ági házában voltam pár hónapja, érdemes kimenni, hatalmas ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!