Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet tartozást behajtani...

Hogy lehet tartozást behajtani ha nem készült róla dokumentum?

Figyelt kérdés

Kölcsönt vettem fel valakinek a saját nevemre. Tőlem vonták havonta. Az illető nekem adta a havi részelteket. A kölcsön már lejárt.

Utolsó néhány hónapot nem fizette ki nekem. Betudom-e hajtani tőle valahogyan? Papír nem készült róla. Se arról hogy én neki vettem fel se arról hogy ő mennyit adott nekem vissza belőle.

2010. jún. 14. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
ha a másik fél nem valja be, hogy tartozik neked, akkor nem tudod behajtani tőle hivatalos úton.
2010. jún. 14. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bézbólütő nevű nyomtatvány vérrel való kitöltésével, fognyomatos pecséttel ellátva...
2010. jún. 14. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs papír és az illető ezt nem is hajlandó aláírni, akkor az ukrán haverok segíthetnek.
2010. jún. 14. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele biztos jóba vagytok, ha kölcsönt vettél fel neki!

LEGKÖZELEBB NE LÉGY EKKORA BIRKA SOHA NE LEGYÉL KEZES ÉS KÖLCSÖNT SE VEGYÉL FEL ÉS HELYETT!

Papír nélkül nem tudod bebizonyítani, maximum hangfelvétellel.

Viszont ha szóban nem sikerül rendezni bíróságon papíron/bizonyítékok nélkül esélytelen vagy!

2010. jún. 14. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
* Más helyett!
2010. jún. 14. 13:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Én is így gondoltam. Nem én adtam kölcsön és nem is én kaptam. Így egyszerűbb volt leírni. Amúgy ismerem mindkét félt.

A pénz azért nem került vissza adásra, mert aki adta, önkényesen kölcsönvett eszközöket, a másiktól aminek az értéke több mint a tartozás, és nem adta őket vissza ....vagy tönkretette őket....

2010. jún. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!