Ha még a 3 hónap próbaidőm nem telt le a munkahelyemen, elmehetek szabadságra?
Jogod van hozzá, csak kérdés, hogy próbaidő alatt ebből milyen következtetést fog levonni a főnököd.
Mert nem mindegy, hogy akarja-e hogy ott dolgozz, ha ezt a 3 hónapot sem bírtad ki.
Persze főnök és főnö között is van különbség és azt sem tudni, miért kellene szabira menned.
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, én, ha komolyan venném az állást és ott is akarnék utána dolgozni, a próbaidő alatt nem akarnék szabit kivenni, inkább megmutatnám hogyan vagyok képes dolgozni.
Vagy másik oldalról, ha én lennék a főnök, nem biztos, hogy olyan embert szeretnék magam mellett tudni, aki még a próbaidőt sem vette annyira komolyan, hogy szabadság helyett a munkakörével foglalkozzon.
De biztos volt nagyon fontos oka annak amiért szabi kellett,remélem nem valami ballagás vagy hétvégi utazás miatt volt rá szükséged. Meg biztosan bent maradtál előtte is és utána is, hogy pótold a kiesett időt és behozd a munkát. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!