Miután többször szóltam xy-nak, hogy kiszállunk a Netflixből, perelhet ha nem fizetünk?
4-en vagyunk egy csapatban. Eleinte egy srác fizette az egészet, mi meg neki utaltuk a részünket, de az egyik hónapban megkért minket, hogy fizessük mi, mert elveszett a kártyája és épp új jön.
Az egyik lány fizette pár hónapig, de ez a srác nem akart neki utalni pénzt. A lánynak elege lett és mondta, hogy akkor új account-ot csinálunk (mert ez a srác nevén volt). Én mondtam, hogy kiszállok, mert már nincs rá szükségem.
A lemondási idő 1 hónap volt, mert ennyire már ki volt fizetve. A srácnak világosan megmondtam, hogy elege van a lánynak belőle, hogy nem fizetsz, és úgy döntöttünk, hogy nem fizetünk több netflixet.
Erre nézem most, és vlmikor a hónap közepén visszaállította a saját fizetési adataira a netflixet. Erről nem szólt egy szót se.
Attól félek, hogy ha most ő tovább fizeti, akkor valahogy, le akarja verni rajtunk a "mi részünket" pedig mi már világosan megmondtuk neki, hogy mi ebből kiszállunk.
Lehet ebből komoly baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!