Szabad közterületen politikai célból papírt hagyni/ragasztani?
És hova ragasztanád?
Mindennek van tulajdonosa, még a villanyoszlopnak is.
Ha kérsz és kapsz erre engedélyt a tulajdonostól, akkor miután kifizetted a díjat amit kér érte, akkor ragasztgathatsz.
Figyelj, fordítsuk le konyhanyelvre.
Neked van egy kerítésed, vagy házfalad, vagy egy utcán álló postaládád, bicikli tároló állványod, padod a kiskapu mellett és valaki bármilyen hirdetést - akár verses formában - kiragaszt rá, mit szólnál?
Viszont ha odamegy hozzád, hogy "Szomszéd, meghirdetnék egy zsák krumplit jambusokba szedve és arra gondoltam, hogy kiragasztom a maga postaládájára és ezért adok magának napi 500Ft-ot", akkor módodban áll azt vagy elfogadni, vagy elutasítani.
Ettől függetlenül kiragaszthatod amit akarsz, de legkésőbb fél óra múlva nem lesz ott.
Vagy a tulaj, vagy valaki, akinek nem tetszik a versed, le fogja tépni.
Értem amit mondasz.
A cél az lenne, hogy a demonstráció alatt láthatóak legyenek a versek. Ha utána leszednék őket, nem zavarna. Ha megbírságolnának, az viszont igen.
Fejmagasságban, beszéd alatt csak kiszúrnák, ha már minimum 30 percig állnak. :)
Egyelőre marad teória. Úgy érzem különösen nagy figyelmet kapnak a térfigyelő kamerák a környéken, és értelmesebben is elkölthetem a bírság árát az ügy érdekében -hátha lesz még vers helyett szamizdat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!