Mi lehet a bankadó következménye?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 10:57
1/6 anonim válasza:
A bankok ráhárítják a hitelezőkre a plusz költséget.
Vagy,ha nem éri meg nekik itt naradni,kivonulnak az országból.
Sok függ attól,hogy a jelenlegi tárgyalások során miben állapodnak meg.
Addig nem érdemes ezen agyalni.
2/6 anonim válasza:
Emelkedő törlesztőrészletek, alacsonyabb betéti kamatok, ( simán megtehetik, mert a magyarok 99.99 százaléka el sem tud képzelni más megtakarítási formát a bankszámlán kívül, azt is lehetőleg az otp-nél nyitva) visszaszoruló hitekezés, ami miatt nem nő a gazdaság. Orbánnak meg hiába van kétharmada, nem szólhat rá a bankokra, hogy "aggyá hiteltet, ocsón, mostan" mert nem állami, magyar bankokról van szó. Attól meg a vakszerencse óvjon meg minket, hogy kivonuljanak.
3/6 anonim válasza:
Még nem lehet tudni, mert még nincs is bankadó. Orbán is nagyon hangsúlyozta, mikor bejelentette ezt, hogy még sok tárgyalás és egyeztetés van hátra ez ügyben. Ha már lesz, akkor láthatjuk, illetve latolgathatjuk a következményeit.
4/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kormány nem agresszív. Ha agresszív lenne, és nem sejmeskedne, akkor ráordítana, hogy aggyá hitelt mert agyonlövünk...
5/6 anonim válasza:
75
Te, végül is én szeretem a posztapokaliptikus dolgokat, biztos érdekes lenne egy blokád alatt álló, unióból kitett, bankok nélküli országban élni. Már festem is zöldre a hajam.
6/6 anonim válasza:
nem tudni még, mert nincsenek még konkrétumok, de a fent leírtak elég várhatóak.
Ami biztosan nem lesz következménye, az a betervezett 200 milliárd, mert hogy hirtelen nem fognak az eddigi összeg 15 szőrösét bekaszálni a pénzügyi szektoron, az ziher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!