Kötelezhető az apa tartásdíjra ha a lánya már kapott egy házat?
A feleségemmel mikor el váltunk a lányom nevére irattam a saját házam (cca 18m forintot ér) hogyha felnő legyen hol laknia.Erre ma jön a volt nejem pénzért hogy a gyerek miatt kér,de én nem adtam neki tudván hogy tuti neki kell így mondtam hogy örüljön hogy nem kell albérletet vagy banki hitelt fizetnie nem adok egy forintot se,ha kell elmegyek és megveszem neki de a kezébe egy forintot nem adok.Erre nekiált kiabálni az utcán hogy sajnálom a gyerektől a pénzt stb és hogy majd be perel. Tényleg beperelhet azok után hogy konkrétan oda adtam a házam (direkt a lányom nevére irattam hogy ne tudja a volt nejem elverni) hogy legyen hol lakniuk és ha kell mindent megveszek a lányomnak tekintve hogy nem vagyok csóró csak a volt nejem luxus dolgait nem akarok fedezni.Elég volt a vérszivásából!Nem elég hogy fűvel fával összefeküdt és fekszik még én tartsam el a pics..ját miután elváltunk is, mert ő épp egész d.glik.
27F
Ezt becoptad.
Anyuka simán mondhatna, hogy ajándék volt a ház, nem pedig a gyerektartás elenértéke.
Fél évre visszamenőleg megítélhetik a gyerektartást.
Talán azt megteheted, hogy "visszaveszed" az ajándékot, ha jól tudom, öt éven belül megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!