Mi a teendő ha egy boltban nagyon gáz a higénia?
Van egy kisbolt a városban. Most oda volt időm beugrani a reggeli sietségben. Voltak előttem a sorban, mikor sorra kerültem kértem egy szendvicset ami helyben készül.
Nagyon furcsán néztem, mikor láttam hogy a zsemlét a kasszás szabad kézzel, mosás nélkül megfogja, ugyanez a sajttal és a párizsivel is.. Előtte fogdosta a pénzt, az összes megvett terméket.. Mindent csak úgy szabad kézzel.. A kés amivel felvágta a zsemlét, a nyele konkrétan rohadt már, fa alig volt már rajta..
Nem akartam problémázni, de nem volt már gusztusom megenni azt a szendvicset. Ismernek a városban, mindenki megtudná a helyben panaszt tennék, de valamit mégis kellene tenni. Egyébként ismerőseim már sokszor találkoztak ott vásárolt és lejárt árúval, amikről esetenként kép is van..(blokkal)
Én ezért nem vásárolok franchise kisboltokban, csak és kizárólag nagy szuper vagy hipermarketekben.
Ott sokkal szigorúbbak az előírások.
"Ismernek a városban, mindenki megtudná a helyben panaszt tennék, de valamit mégis kellene tenni."
Nem értem a kérdésed. Magad válaszoltad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!