Valahogy nem lehet önkormányzattól területet megvásárolni?
De, lehet.
Ajánlatot kell a területre tenni.
ma 14:52
Na igen csak ez nagyon nem jó így,hogy van egy üzlet helyiség a területen ami most nem is működik és sarcolnak ráadásul még engedményt sem adnak.
Nyilván jobban megéri nekik kiadni.
Mint ahogy bármilyen más tulajdonos dönthet úgy, hogy nem adja el a tulajdonát, hanem bérbe adja.
Egyébként most miért fizetsz, ha nem is működik a vállalkozásod?
Ha újra akarod kezdeni, kereshetsz máshol is bérbeadó ingatlant, lehet, hogy még jobban is járnál.
ma 15:16
Hát azt én sem tudom,hogy miért kell fizetni ha nincs semmi az üzlet helyiségben,gondolom az önkormányzat maga dönthet a sarcról,hogy mikor és mennyit kell fizetni.Ezt az üzletet még anyukámék építették akkor még nem volt ilyen,az útkezelőhöz tartozott majdnem meg is tudtuk szerezni csak nagynéném bekavart a dologba és oda került az önkormányzathoz a terület.Itt az a géz ha valamit kezdeni akarnék akkor másik helyre is fizetni kjéne a bérletit meg ide is,mert itt ha van valami ha nincs fizetni kell.
márc. 15. 14:51
Igen anno önerőből keményen dolgozva apránként építettek egy kocsmát ami a legjobban ment a városban.De aztán történt egy kis baj még ment egy ideig aztán abba hagytuk,most ott áll az üzlet üresen de ez egyébként az útszélén található szóval gondolom anno a közúthoz tartozott de én csak úgy hallottam a sztorit anyukáméktól,majd a közút nekünk adta volna de nagynéném,bejelentette a hivatalba ,hogy ott egy terület azok meg bejegyezték és ezért kell fizetnünk.Na most a terület így nem a miénk de az épület igen,én meg nem fogom neki adni a hivatalnak.
márc. 15. 14:51
Nagynéném a földhivatalban dolgozott igaz nem az itteniben de így tudott beleszólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!