Mit akarhatott tőlem egy teljesen más megye rendőrfőkapitánysága, és telefonon miért nem mondják meg?
Január elejétől tegnapig külföldön tartózkodtam és hazaérve a postaládámban találtam 2 értesítőt, postán már nem tudták odaadni, az értesítőn jelzett kapitányságnál telefonon érdeklődve meg "nem állt módjukban felvilágosítsát adni".
Mindent online fizetek, ezért havonta 1-2 levél jön a reklámokon kívül ezért senkit sem bíztam meg azzal, hogy vegye át a leveleimet. Megjegyzem rendőrségi ügyem sohasem volt még.
Ha te nem tudod, akkor szerinted mi honnan tudnánk?
Telefonon meg azért nem adnak tájékoztatást, mert egy kakaóscsiga is kiadhatja magát bengáli tigrisnek, legalábbis, telefonon keresztül.
"egy kakaóscsiga is kiadhatja magát bengáli tigrisnek, legalábbis, telefonon keresztül"
:D
Kérdező: lehet gyorshajtási ügy pl., nem? De ha fontos, úgyis jelentkezni fognak újra. Ha nagyon kíváncsi vagy, odamész személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!