Egyzserű bejelentés alapján kiküldhet a helyi
Önkormányzat jegyzője olyan papírt, hogy irgum-burgum,
de hagyjam már abba (azt, amit nem is csináltam! )?
Hát, ha neked hiányzik a pereskedés nyugodtan. Egyszerűbb és okosabb megoldás visszaírni, hogy nem te égetted.
2010. jún. 9. 02:05
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Igazad van ezt fogom tenni, DE az egészben szerintetek nem durva? Bemegy BÁRKI manapság a jegyzőhöz tesz egy bejelentést totál mindegy mit és előzetes kivizsgálás nélkül kiküldenek egy levelet? Ez azért enyhén szólva rákosi időket idézi fel az emberben. Ilyen esetben a bejelentő most utána néztam kaphat max. 1 év szabadságvesztést, pénzbüntetést vagy közmunkát , mivel félrevezette a hatóságokat. A jegyzőről nem is beszélve, aki aláírta a hazugságot anélkül, hogy előbb utánajártak volna!
Szerintem is a level celravezetobb.
A hangveteled lehet kemeny, sot legyen is az, mert kulonben lehet lenne masodik kor is.
2010. jún. 9. 02:14
Nézd, gondolom egy jóakaró szomszédod volt, aki már ezredjére ment be és idegesítette az ott dolgozókat, akik megunták. Egy magánember páros lábbal vágja ki a házból, ha ilyennel jönnek neki, de ott nem tehetik meg, valószínűleg ezért történt. Tudd meg melyik kedves szomszédod volt és köszönd meg neki, a levélírónak pedig válaszolj levélben. Semmi értelme az ilyen pereskedésnek, lesüllyedsz, azt pedig nem szabad :)
2010. jún. 9. 02:15
Jogos a felhaborodasod!
Anyamekkal olyat csinaltak, hogy (Torokbalinton ahol van a nyaralo most alakitjak az infrastrukturat), masnap fizessenek be 400 ezer Ft-ot az xy fejlesztesre.
Anyu erdeklodott, hogy azert ezt mondjuk talan, ha nem 1 nappal elotte kozoltek volna megkoszontek volna (nyugdijas szuleim vannak), erre flegman visszaszoltak, hogy hat miert nem ellenorizte az emailjet mar elkuldtek az uzenetet korabban.
Szuleim 65 es 68 evesek mivel en jelenleg kulfoldon elek nincs is net otthon, a laptopot meg amugy sem tudjak hasznalni.
No comment.
Szerintem egy egesz garmada sztorit lehetne gyujteni miket csinalnak jogtalanul, miket tolnak el stb stb.
2010. jún. 9. 02:19
6/13 A kérdező kommentje:
Hűha úgy látom itt akad másnak is gondja a helyi jegyzőkkel, önkormányzatok stílusával. Akkor nem ártana egy kicsit megregulázni őket nehogy még jobban elszemtelenedjenek! ;) Nagyon durva, amiket írsz 1 nappal előtte szóltak, hogy perkáljanak ki ekkora összeget? Úgy érzem válaszaitok alapján, hogy itt fel kell jelentsem egyrészt a hazug bejelentőt valamint a jegyzőt is, mivel előzetes kivizsgálás nélkül küldött ki számomra rágalmazó levelet. Egyébként a bejelentő nevét ki kell adja nekem a jegyző vagy más úton kell megszereznem?
Mondom ne csináld, magadnak ártasz. Hogy bizonyítod, hogy nem égettél falevelet? Tudod mennyi időt vesz majd igénybe ez neked? Meg ha elbukod a perköltség a tiéd. Magadat kíméled meg, ha csak beszólsz nekik feljelentés nélkül.
2010. jún. 9. 02:27
8/13 A kérdező kommentje:
De megcsinálom, mert ez tűrhetetlen, hogy a jegyző BÁRKI, BÁRMIT BEJELENT, akkor ő ilyen levelet aláír és kiküld előzetes kivizsgálás nélkül. Ácsi, mert itt nekik kell bizonyítani nem nekem! Ők vádoltak olyannal, ami nem igaz!
Neked kell bizonyítani, te jelented fel. Te jársz rosszabbul :(
2010. jún. 9. 02:34
10/13 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted ha feljelentenek mondjuk téged a helyi jegyzőnél, hogy te terrorista vagy és kapsz egy ilyen levelet, amivel megvádolnak, akkor még neked kell bizonyítanod? Erősen kétlem, de holnap már okosabb leszek, mert ügyvédtől megkérdezem és úgy megfingatom ezt a jegyzőt és a bejelentőt is, hogy elmenjen a kedvük a továbbiakban az ilyen stílustól!
Kapcsolódó kérdések: