Tartozásom van bank felé, és nem tudom fizetni. Börtönbe csukás lehetséges?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 12:17
11/24 anonim válasza:
Nem ültetnek le,csak ha mondjuk csalá útján jutottál volna a pénzhez,de ez esetben ilyenről szó sincs!Majd,ha lesz miből behajtani,akkor hajtják be,de sztem jobb lenne valahogy megpróbálni rendezni,részletfizetést kérni pl.
12/24 anonim válasza:
Börtönbüntetésre általában a szabálysértési bírságok válthatók.
Polgári jogviszonyban ilyen nincs.
Ám a tartozásodtól sohasem szabadulsz meg, és a jegybanki alapkamat kétszeresével kamatozik.
Ha meghalsz, akkor a gyereked is megörökli.
Érdemes mielőbb kifizetni!
13/24 A kérdező kommentje:
Hát igen fizetném én , de a bank amit Én mondtam összeget abba nem ment bele, Többet akartak hogy havonta törlesszek
2010. jún. 8. 13:06
14/24 anonim válasza:
menj be a bankba!!! nehogy megvárd, míg tárgyalás lesz, nem akarod a perköltségeket is fizetni, ugye?
15/24 anonim válasza:
Igen valahogy dűlőre kéne jutni,mert tetemes adósság jöhet össze,minnél tovább húzod!Sok szerencsét kivánok,hogy sikerüljön rendezni,szurkolok!!;)
16/24 anonim válasza:
Tekintve a bankok hozzáállását, ne bízd el magad, hogy segítenek.
17/24 A kérdező kommentje:
Köszi a szorítást és a kedvességedet a 13.14 -es válaszadónak
Nem akarnám tovább húzni halasztani , de ezek a bankok is egy nagy .... Nem?
2010. jún. 8. 13:25
19/24 anonim válasza:
Valamennyit muszáj fizetned. Hogy érted, hogy nincs a neveden semmi? Férjednél laksz? Akkor tőle fogják behajtani.
20/24 anonim válasza:
"Férjednél laksz? Akkor tőle fogják behajtani." Ne haragudj,de ez egy blődség!Semmi köze a férjének(ha van) a tartozáshoz! Én meg itthon lakom..,és ha lenne banki tartozásom,akkor Édesapámtól hajtanák be??Ez kicsit morbid nekem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!