Valakit akarata ellenére benyugtatóznak, bűncselekmény?
Figyelt kérdés
Nem gyámság alatt van.
Mondjuk az apja,mert nem akarja, hogy elmenj valahova stb.
2018. febr. 11. 10:08
1/9 anonim válasza:
Nyilván az. Állítólag a füttyös is ezt csinálta a volt feleségével.
2/9 A kérdező kommentje:
Velem apám csinálta ezt 3 éve, ha nem akarta, hogy valamit csináljak, lefogott és belenyomta a számba. Vagy az italomba keverte.
2018. febr. 11. 10:29
3/9 A kérdező kommentje:
Csak 16 évesen nem volt ennyi eszem, hogy feljelentsem. Most meg még mindig itthon lakom, megint próbálkozott, de már nem hagyom magam.
2018. febr. 11. 10:32
4/9 anonim válasza:
És ha kaptál nyugtatót, már nem akartél elmenni? Honnan volt nyugtató, receptre írta fel neked az orvos? Fura történet...
Amúgy érdemes lesz figyelni Juhász Petya perét, hogy ezért önmagában mit szabnak ki rá. Mert alapvetően személyi szabadság megsértése lesz az ügyből, azt hiszem. De azért, mert nem engedte ki a lakásból a nőt. Nem tudom, hogy önmagában nyugtatóért mit adnának...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem, engem nagyon kiütött, gyanús volt, hogy minden este hozta a kakaót, amiből ugye, nem tudtad kivenni, hogy valamit belekevert. De olyan is volt, hogy lefogott. N
2018. febr. 11. 12:33
6/9 A kérdező kommentje:
Anyámnal írták.
2018. febr. 11. 12:33
7/9 anonim válasza:
Hát ha 18 feletti vagy és beszámítható akkor biztosan. (18 alatt nem vagyok benne biztos, mert ott ugye az orvosi kezelésekről sem te döntesz, viszont ha másnak felírt gyógyszert ad neked, azzal lehet probléma, szerintem kérdezd meg mondjuk az orvosod, hogy mit tehetsz ilyen esetben.
8/9 anonim válasza:
Ez a sértett életkorától függetlenül bűncselekmény, még hozzá, elég súlyos bűncselekmény.
9/9 anonim válasza:
Ha ezt apuci abból a célból teszi, hogy nem menj el valahova, akkor személyi szabadság megsértésért felelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!