Dr Náday Judit budapesti ügyvédet ismeri valaki, van tapasztalata róla?
Figyelt kérdés
Mi ingatlan adás-vételi szerződés megkötéséhez kértük segítségét, de sajnos nem igazán ért hozzá. Nem szeretnénk ráfázni. Lehet, hogy rossz kategóriába írtam, nem tudtam, hol lehtne róla véleményeket kérni.2018. febr. 9. 11:55
1/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem ért hozzá?
Te ennyire értesz hozzá?
Hogy meg tudod ítélni egy ügyvéd felkészültségét?
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "hasznos" választ.
2018. febr. 9. 19:05
3/6 anonim válasza:
A válasz valóban hasznos, csak az a kérdés, mi haszna annak az amúgy kiváló magnak, amely terméketlen talajra hullik?
4/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudja töröltetni a kérdést, legyen szives tegye meg. Én nem tudom kitörölni. Szerettem volna pozitív tapasztalatokat olvasni, nem megsérteni szerettem volna senkit. Köszönöm!
2018. febr. 11. 07:40
5/6 anonim válasza:
Senkit nem sértettél meg.
Egyszerűn csak arról van szó, hogy egy ügyvéd szakmai felkészültségét hozzáértését csak egy másik ügyvéd tudja megfelelően megítélni.
Az átlagember - mivel nem ügyvéd - erre nem képes.
Az átlag ügyfél csak a saját tapasztalatát tudja elmondani, az pedig azért nem mérvadó mert minden adásvételi ügylet egyedi.
Ez vonatkozhat az ügyféli igényekre éppúgy, mint az adott ingatlan jogi körülményeire.
6/6 anonim válasza:
Az Ügyvédnő nem vállal olyan ügyeket ahol tenni kell valamit. Csak olyan ügyeket vállal ahol igazából neki egy előre megszerkesztett dokumentumba csak be kell pötyögni az adatokat és szigorúan 25 000 Ft / óra. 25 000 Ft-tal- általában azt szoktam mondani hogy ő ezt nem vállalja de ingyen nem mondta volna meg. Személyes tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!