Törvénybe ütközik-e a WC papírra való számla nyomtatás?
A kérdést komolyan kérdezem, az 500ft-os kulcsmásolásról szerintem lehetetlen más fajta számlát adni.
Van egy ősrégi bontásra itélt Mátrixnyomtató, amin a minap fedeztem fel, hogy kiválóan nyomtat WC papírra és zsebkendőre, a számlázó program megírása nem jelentene gondot...
2/2: Erre is van megoldásom:
A programot telefonra irom meg, a hatterben fog futni, és figyelni fogja a 'nyomtass számlát' kifejezést, majd továbbítsa az azután felvett hangot egy Win10-es gépre, amin a Cortana értelmezi azt és másodperceken belül kezd nyomtatni a nyomtató.
Ellenőr legyen a talpán, aki ebbe a számlázó programba beletud kötni.
Amugy van olyan kasszagépem is, amin van nyárig érvényes SmartCash, viszont nem tudom, hogy azt hogyan tudom összehozni a matrix nyomtatóval.
Ment a zöld kéz!
"a számlázó program megírása nem jelentene gondot"
Már említették ugyan, de azért szólok, hogy csak auditált szoftverrel szabad számlát nyomtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!